Home
Timetable
PROGRAM L.A. New York London Athens Length
Indie Shulfle 5AM - 9AM 8AM - 12PM 1 PM - 5 PM 3 PM - 7 PM 4 Hours
Full Album show 9 AM - 2PM 12PM - 5PM 5 PM - 10 PM 7 PM - 12 AM 5 hours
New Music show
Rock on 2PM - 5PM 5PM - 8PM 10 PM - 1 AM 12 AM - 3 AM 3 Hours
Indie Shuffle 5PM - 9PM 8PM - 12AM 1 AM - 5 AM 3 AM - 7 AM 4 Hours
Full Album show (R) 9PM - 2AM 12AM - 5AM 5 AM - 10 AM 7 AM - 12 AM 5 hours
New Music show (R)
Rock on 2AM - 5AM 5AM - 8AM 10 AM - 1 PM 12 PM - 3 PM 3 Hours

  * You can easily calculate the time in your country using any of the tools provided on the Internet.